Egyre több nő keresi a teljes ellazulást, vagy akár többszörös gyönyört nyújtó érzéki masszázst. A barátnők egymást biztatják. Nézzük meg, mire is? Élménybeszámolónk.

Elhatároztam, hogy kipróbálom az erotikus masszázst Győrben. Testileg felkészültem, de lelkileg nem tudom mire kellett készülnöm. Felhívtam a masszázs szalont és bejelentkeztem elég gyorsan kaptam időpontot 1 óra múlva már mehettem is. Telefonba kaptam meg a címet a diszkréció végett. Egy Szép nagy társasház aljában található a szalon. Egyből jó benyomást keltett mikor benyitottam lágy zene és kellemes illatok terjengtek a levegőben. A recepciós nagyon kedvesen fogadott elmondott mindent és elkísért a tusolóba.

Természetesen kicsit zavarban voltam.  Végeztem a tusolással bementem a kiválasztott szobába ahol fogadott a kiválasztott masszőr. Kedvesen megkért, hogy feküdjek hasra és én becsuktam a szemem és azt gondoltam, jöjjön, aminek jönnie kell. Hason feküdtem. A lábamnál kezdte a masszírozást. Mivel rendszeresen járok masszőrhöz, ez kicsit furcsa volt. Átgyúrta a vádlikat, tökéletes mozdulatokkal. És tényleg masszírozott. nem csak alibiből simogatott. A combom jött és a fenekem. Itt kezdődött az izgalom.” Néha, néha „eltévedt” a keze. Lágyan átszaladt a lábam között. Éppen hogy csak megérintett, ott. Borzongás futott át a testemen. A hátam következett. A gerincem mentén a bordáimat, vállaimat úgy átgyúrta, hogy arra bármely gyógymasszőr büszke lehetne. Majd ismét a fenekem, combom felé járt a keze. Néha kicsit határozottabban, néha teljesen lágyan simított végig a lábaim között. Nagyon jó érzés volt, hogy amikor végighaladt két oldalt a derekamon, óvatosan a mellem szélét is érintette.” Az ágyékom következett, amit addigra már alig vártam. Innentől már én „irányítottam”! Figyelte a testem reakcióit és úgy masszírozta a „lelkem”, ahogy az kérte, vagy követelte.”

„Már nem tudom, hogyan volt pontosan. Teljesen átadtam magam az élvezetnek. Becsukott szemmel a fellegekben jártam. Képtelen lennék felidézni minden mozdulatot. Egészben volt így tökéletes. Az egész masszázs alatt forró volt a keze, ami kifejezetten jól esett. Teljesen elvesztettem a testem felett az uralmat. Szabolcsnak minden rezzenésemre volt válasza. Pont úgy masszírozott, ahogy szó nélkül kívántam. Gyönyörű volt. Elszálltam. Többször is. (…)”