LUXUS SZOBA

Szalonunk talán legelegánsabb masszázs terme, ahol érzéki masszázst élhet át a szoba modern ragyogásával.

AFRIKA VARÁZSA

Afrikai és indonéz stílusban berendezett masszázsterem, hangulatos világítással és kiegészítőkkel. A dekoráció és a dísztárgyak belecsempészik Afrika szellemét a masszázs meghitt hangulatába.

V.I.P ELEGANCIA

Fényűző élet hangulatát keltő jakuzzival berendezett masszázs szoba. 

BORA BORA SZIGETE

Mesés hangulat igézi meg a szobát. Elrepítünk bora borára…

FŰRDŐ

ELŐTÉR

ELHELYEZKEDÉS

Fürdő helyiségünk használata mindenki számára ajánlott a masszázs előtt és után is. Zuhanyzóink tisztítását és fertőtlenítését minden vendég után alapvető higiéniai feltételnek tartjuk.

Úgy alakítottuk ki masszázs szalonunkat, hogy hangulata igyekszik kellően átszellemült környezetet biztosítani a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Győr (Címünket bejelentkezés után adjuk meg. A diszkréció miatt)

HIGÉNIA

Mi sem természetesebb, mint, hogy minden vendég tiszta és fertőtlenített fürdő helységet, lepedőt, törölközőt érdemel. Azonban szigorú higiéniás alapelveink ezen messze túlmenően is megkövetelik, hogy masszázs termeink és szalonunk egész területén kifogásolhatatlan higiéniai állapotok uralkodjanak.

DISZKRÉCIÓ

Mindent megteszünk azért, hogy nálunk tartózkodása a lehető legdiszkrétebben teljen. A vendégeink szervezésekor mindent elkövetünk annak érdekében, hogy azok egymással semmiképp ne találkozzanak. Így kérjük pontosan érkezzen a foglalt időpontra.

KÉNYELEM

Szalonunk elrendezése és berendezése az Ön kényelméhez igazodik. Különálló masszázs termeink mindegyike ülőalkalmatossággal, szobainassal felszerelt, tágas helység, melyet mindössze pár lépés választ el fürdő helyiségeinktől. Stúdiónk kialakításánál elsődleges szempont volt vendégeink kényelmi igényeinek maximális kielégítése.