DISZKRÉT EROTIKUS MASSZÁZS PROGRAMOK GYŐRBEN CSINOSABBNÁL CSINOSABB LÁNYOKKAL! (SZEXUÁLIS SZOLGÁLTATÁS NINCS!)

EROTIKUS MASSZÁZS

Az erotikus masszázs ötvözi a tantra masszázst a masszázst és az érzéki erotikus masszázst így egy igazán elképesztő élményt jelent. Meztelen masszőr lányaink csodásak és igazán érzékien végzik a masszázst. Az erotikus masszázs nem összekeverendő a szexmasszázzsal. Szalonunkban semmilyen sexuális szolgáltatás igénybevételére nincs lehetőség! Azonban az erotikus masszázsnak egy olyan oldalát mutatjuk be, ami tökéletesen fűszerezhet egy masszázs élményt, anélkül, hogy szexről szólna. Próbálja ki minél előbb és garantáljuk visszajáró vendégünk lesz.

LINGAM MASSZÁZS

A lingam masszázs a férfiak masszírozási technikája a Tantrában, ami olyan örömökhöz képes eljuttatni azokat, amiről álmodni sem mert. A lingam masszázs lényege az a különleges masszírozás, amiben a férfi ellazul, és közben örömét leli, de segítségével könnyen megtanulhatja kontrollálni testét, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyent csak szeretne. A lingam masszázsnak nem célja az orgazmus elérése!

JÓNI MASSZÁZS

A joni-masszázst gyakran nevezik a masszázsok fejedelmének, hiszen a nő legintimebb testtájaival foglalkozik: egyetlen más masszázs során sem fedik fel a nők ennyire a személyes és sérülékeny arcukat. A masszázs mindenféle teljesítménykényszer nélkül kínálja saját testünk felfedezésének és kifürkészésének lehetőségét. Célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása, igen intenzív és az egész testre kiterjedő élmények során.

NÉGYKEZES MASSZÁZS

Ha szereti halmozni az élvezeteket, válassza négy kezes, vagy más néven szinkron masszázs programunkat, mely során nem egy, hanem két gyönyörű masszőz masszírozza végig a testét. A hölgyek lépésről lépésben szinkronban haladnak, kezdve a talptól, egészen a karokig. Mivel az emberi test szimmetrikus, így tökéletes összhangban zajlódhat a szinkron masszázs a teste jobb és bal oldalán párhuzamosan. Nem is kérdés, ez a masszázs program dupla élvezetet jelent!

EXTRÁK EROTIKUS MASSZÁZSOKHOZ

CSUSZKA MASSZÁZS

Gyengéd és egyben érzéki masszázsfajta, amelynél a masszőz a saját testével masszíroz. Az olajos testfelületekkel lágy, simogató, körkörös és csúszkáló mozdulatokat végez. A test testtel való érintkezése és a látvány még érzékibb örömökhöz juttatja azt, akit masszíroznak.

PEZSGŐFÜRDŐZÉS

Kényeztesse magát egy vagy több masszőr lánnyal jakuzzizás közben. A hidromasszázs és egy vagy több masszőr lány gondoskodik a felejthetetlen élményről és az ellazulásról.

FRISSÍTŐ VAGY RELAXÁCIÓS MASSZÁZSOK

Érzéki masszázs

Érzéki masszázs, mikor a masszőr, vagy masszőz nem feltétlenül az erőteljes fogásokra, az izomzat fellazítására koncentrál, hanem inkább gyengédebb, simogató érintésekkel, lassú tempóban, finom mozdulatokkal masszíroz. A masszírozott területek ez esetben kiterjedhetnek az erogén zónákra is, melyek finomabb érintésekre is érzékenyek, legyen szó a fülcimpákról, a combok belső feléről, vagy a testen elhelyezkedő számtalan erogén zóna bármelyikéről. Az érzéki masszázs lehet kevésbé erotikus, de akár mélyen erotikus töltetű is, a masszőz és az alany, a köztük lévő kapcsolat, a hangulat és a környezet függvényében.