EROTIKUS MASSZÁZS

GYŐRBEN NŐKNEK FÉRFI MASSZŐRREL

Miről is szól egy erotikus masszázs? Az erotikus masszázs nem összekeverendő a szexmasszázssál! Szalonunkban semmilyen szexuális szolgáltatás igénybevételére nincs lehetőség!

Sokak szerint leginkább egy gyors vakációhoz, hasonlítható az erotikus masszázs élménye. Kikapcsol a hétköznapokból, feltölt energiával, ellazít. Az érzéki masszázs lényegében annyiban tér el a hagyományos masszázsoktól, hogy nem hagyja ki az intim, erogén zónát sem.

Higgyék el! Az erotikus masszázsnak egy olyan oldalát mutatjuk be, ami tökéletesen fűszerezhet egy masszázs élményt, anélkül, hogy szexről szólna.

Egy lány szemszögéből: 

És tényleg masszírozott. nem csak alibiből simogatott. A combom jött és a fenekem. Itt kezdődött az izgalom.”

„Néha, néha „eltévedt” a keze. Lágyan átszaladt a lábam között. Éppen hogy csak megérintett, ott. Borzongás futott át a testemen.

„Már nem tudom, hogyan volt pontosan. Teljesen átadtam magam az élvezetnek. Becsukott szemmel a fellegekben jártam.

Pont úgy masszírozott, ahogy szó nélkül kívántam. Gyönyörű volt. Elszálltam. Többször is. (…)”

A nőknek is jár a kényeztetés!

Kérj extrákat: Domina masszázs (saját elképzelések alapján is), Tusolás a masszőrrel, Pezsgőfürdőzés, V.I.P program (Több órás masszázs program: pezsgő, csokoládé,  bekészítéssel) Egyéni igényeket is megvalósítunk!

EROTIKUS MASSZÁZS

GYŐRBEN NŐKNEK NŐI MASSZŐZZEL

Erotikus masszázs programunk nőknek. Kényeztesse magát exkluzív környezetben teljesen diszkréten Győrben. A joni-masszázst gyakran nevezik a masszázsok fejedelmének, hiszen a nő legintimebb testtájaival is foglalkozik. Célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása.

LAZULJ EL ÉS KAPCSOLJ KI!