Sokak szerint leginkább egy gyors nyaraláshoz hasonlítható az erotikus masszázs élménye. Kikapcsol a hétköznapokból, feltölt energiával, ellazít. A közelben élőknek, dolgozóknak időnként óriási megkönnyebbülést jelent, ha beiktatják szabadidejükbe ezt a programot, hiszen rengeteg stressztől szabadulhatnak meg pusztán 1-2 óra leforgása alatt.

Hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetik az érzéki erotikus masszázs szolgáltatást, a legtöbb masszőz az elterjedtebb lingam masszázs mellett jóni masszázst is vállal, ezzel akár pároknak is lehetőséget biztosítva a közös kikapcsolódásra, elkerülve ezzel az esetleges féltékenységet.

Szakképzett, csinos lányok várják a feltöltődni vágyókat a hét minden napján. A szalon elhelyezkedése kitűnő, egy új építésű ház legalsó szintjén található. A lakberendezés szobánként eltér. Alapvetően Afrikai hangulatot idéz, a teljes ellazulást pedig gyertyafény és kellemes zene, és persze a masszőzök kedvessége és odafigyelése segítik elő, és különös figyelmet fordítanak a diszkrécióra.

Több erotikus program közül válogathat igényeihez és pénztárcájához szabva. Választható érzéki masszázs vagy erőteljesebb svéd masszázs majd ezt követően következik az érzéki erotikus levezetés. Aki még nem volt ilyen helyen, helytelenül összekeverheti az erotikus masszázs -t a szexuális szolgáltatással, pedig ez a szolgáltatás nem a szexualitást vagy a kielégülést, hanem a feloldódást, felfrissülést, a stressztől való mentesülést célozza meg.